T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

3. NÖROLOJİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU - İNMEDE BÜTÜNCÜL YAKLAŞIM

Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nin 18 Nisan 2019 Perşembe günü 08:30-16:30 saatleri arasında Mazhar Osman Eğitim ve Toplantı Salonunda “3.Nöroloji Hemşireliği Sempozyumu - İnmede Bütüncül Yaklaşım” programının yapılması planlanmaktadır.

Katılımcıların isim ve iletişim bilgilerinin 12 Nisan 2019 tarihine kadar brshh.hizmeticiegitim@gmail.com email adresine iletmeleri gerekmektedir.

Program için tıklayınız.

Hastanemiz 18 Nisan 2019 Perşembe günü 08:30-16:30 saatleri arasında Mazhar Osman Eğitim ve Toplantı Salonunda “3.Nöroloji Hemşireliği Sempozyumu - İnmede Bütüncül Yaklaşım” programının yapılması planlanmaktadır.